Hjärnkoll

Gör som jag, bli en Hjärnkoll supporter och berätta hur du ska bryta tystnaden kring psykisk ohälsa – ett viktigt bidrag för att nå ett psykiskt friskare Sverige. Gå in på www.hjarnkoll.se

Som sagt, glöm inte bort Hjärnkoll! Det är en fantastiskt bra kampanj med ett mycket viktigt budskap - vi måste prata om psykisk ohälsa som tyvärr fortfarande är väldigt tabubelagt. I och med att det är så nedtystat och stigmatiserat i vårt samhälle så ökar det lidandet för alla oss som är drabbade av något psykiskt besvär samt våra anhöriga. Genom att visa att det visst går att tala om psykisk ohälsa, och att visa att man inte är ensam om det, så kan vi hjälpa massor av människor som känner sig utanför samhället och lider i det tysta.

Vi är många och vi bär på upplevelser som både liknar och skiljer sig från varandra. Hjälp till att minska skammen kring psykisk ohälsa! Prata öppet om det, visa att du bryr dig, visa att du ser och hör. Det blir lättare när man inte känner sig ensam om det. Psykisk ohälsa är inget konstigt och vi som är drabbade är också människor, vi är inga monster. Så kom igen och hjälp till nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0